John van Lottum in HLF8 over band met Jos Verstappen: "We waren bijna buren"

John van Lottum in HLF8 over band met Jos Verstappen: "We waren bijna buren"

Maandag 29 augustus 2022 om 21:40

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van Lottum</em> in <em>HLF8</em> over band met <em>Jos Verstappen</em>: &quot;We waren bijna buren&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. John van Lottum en Allard Kalff bespreken in HLF8 het sportweekend: Formule 1, US Open en World Padel Tour Amsterdam Open. John is zelf commercieel actief in de Formule 1 en vertelt in de talkshow over zijn band met de Verstappens: "Ik ken Jos nog uit de tijd dat ik tennisser was, we waren bijna buren." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

John van Lottum en Allard Kalff bespreken in HLF8 het sportweekend: Formule 1, US Open en World Padel Tour Amsterdam Open. John is zelf commercieel actief in de Formule 1 en vertelt in de talkshow over zijn band met de Verstappens: "Ik ken Jos nog uit de tijd dat ik tennisser was, we waren bijna buren."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's