HLF8 gemist? Dominee Gremdaat opent de week op geheel eigen wijze

HLF8 gemist? Dominee Gremdaat opent de week op geheel eigen wijze

Maandag 29 augustus 2022 om 22:06

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Dominee Gremdaat</em> opent de week op geheel eigen wijze Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanavond gaat na een zomerstop het nieuwe seizoen van HLF8 van start. Live vanuit Amsterdam spreekt vanavond Hélène Hendriks met interessante gasten. Dominee Gremdaat kan natuurlijk niet missen, hij opent de week op zijn eigen wijze. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Vanavond gaat na een zomerstop het nieuwe seizoen van HLF8 van start. Live vanuit Amsterdam spreekt vanavond Hélène Hendriks met interessante gasten. Dominee Gremdaat kan natuurlijk niet missen, hij opent de week op zijn eigen wijze.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's