Andy van der Meijde over 'aardige' inbrekers: "Ze ontvoerden hond zodat-ie niet werd doodgereden"

Andy van der Meijde over 'aardige' inbrekers: "Ze ontvoerden hond zodat-ie niet werd doodgereden"

Dinsdag 30 augustus 2022 om 08:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 29 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Andy van der Meijde</em> over 'aardige' inbrekers: &quot;Ze ontvoerden hond zodat-ie niet werd doodgereden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 29 augustus terugkijken bij Gids.tv. Er duiken steeds vaker verhalen op over criminelen die bij voetballers inbreken of hen zelfs fysiek aanvallen. Bij Andy van der Meijde is dat laatste nooit gebeurd, maar toen hij bij Everton speelde werd er wél bij hem ingebroken. De inbrekers namen van alles mee, van een Ferrari tot zijn hond. Dat laatste deden ze omdat het dier op straat liep en de inbrekers bang waren dat de hond zou worden doodgereden. Toen Van der Meijde zijn huisdier terug wilde moest hij 5000 pond aftikken. En de verzekering? Daar heeft hij niets aan gehad... Veronica Offisde is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Er duiken steeds vaker verhalen op over criminelen die bij voetballers inbreken of hen zelfs fysiek aanvallen. Bij Andy van der Meijde is dat laatste nooit gebeurd, maar toen hij bij Everton speelde werd er wél bij hem ingebroken. De inbrekers namen van alles mee, van een Ferrari tot zijn hond. Dat laatste deden ze omdat het dier op straat liep en de inbrekers bang waren dat de hond zou worden doodgereden. Toen Van der Meijde zijn huisdier terug wilde moest hij 5000 pond aftikken. En de verzekering? Daar heeft hij niets aan gehad...

Veronica Offisde is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's