US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting

US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting

Dinsdag 30 augustus 2022 om 09:41

Serena Williams heeft haar afscheid van het professionele tenniscircuit gelukkig nog even weten uit te stellen, door Danka Kovinic te verslaan in de eerste ronde van de US Open. De tenniskoninging, die op handen werd gedragen door het uitzinnige publiek, wist haar tegenstandster in twee sets te verslaan: het werd 6-3 en 6-3 en dat zorgde voor een vreugdedansje bij Williams.

Bekijk de samenvatting van de partij Williams - Kovinic op de US Open hieronder

US Open: Serena Williams verslaat <em>Kovinic</em> en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting Serena Williams heeft haar afscheid van het professionele tenniscircuit gelukkig nog even weten uit te stellen, door Danka Kovinic te verslaan in de eerste ronde van de US Open. De tenniskoninging, die op handen werd gedragen door het uitzinnige publiek, wist haar tegenstandster in twee sets te verslaan: het werd 6-3 en 6-3 en dat zorgde voor een vreugdedansje bij Williams. Bekijk de samenvatting van de partij Williams - Kovinic op de US Open hieronder De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tim van Rijthoven – Zhizhen Zhang (US Open tennis) Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's