HLF8 gemist? Ronald Koeman mag prijs voor 'talent van het jaar' uitreiken bij de ESPN Eredivisie Awards

HLF8 gemist? Ronald Koeman mag prijs voor 'talent van het jaar' uitreiken bij de ESPN Eredivisie Awards

Dinsdag 30 augustus 2022 om 22:34

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 30 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Ronald Koeman</em> mag prijs voor 'talent van het jaar' uitreiken bij de <em>ESPN Eredivisie Awards</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 30 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Noa Vahle van HLF8 stond vanavond in Utrecht waar de uitreiking van de ESPN Eredivisie Awards zal plaatsvinden. De grote sterren zijn al gearriveerd zoals Sébastien Haller. De voetballer heeft een aantal weken de diagnose kanker gekregen. Desondanks is hij aanwezig om de topscoorderstrofee in handen te nemen. Verder sprak Noa met Ronald Koeman die de prijs voor 'talent van het jaar' in de categorie 'man' mag uitreiken. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Noa Vahle van HLF8 stond vanavond in Utrecht waar de uitreiking van de ESPN Eredivisie Awards zal plaatsvinden. De grote sterren zijn al gearriveerd zoals Sébastien Haller. De voetballer heeft een aantal weken de diagnose kanker gekregen. Desondanks is hij aanwezig om de topscoorderstrofee in handen te nemen. Verder sprak Noa met Ronald Koeman die de prijs voor 'talent van het jaar' in de categorie 'man' mag uitreiken.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's