René van der Gijp ziet in publiek van Vandaag Inside twee ziekenhuismedewerkers

René van der Gijp ziet in publiek van Vandaag Inside twee ziekenhuismedewerkers

Dinsdag 30 augustus 2022 om 23:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> ziet in publiek van <em>Vandaag Inside</em> twee ziekenhuismedewerkers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tijdens een serieus gesprekje tussen Johan Derksen en Özcan Akyol over vreemdelingenhaat en 'veilige landers' blijkt dat het onderwerp de aandacht van René van der Gijp niet kan vast houden. Hij wijst ineens naar een duo in het publiek en vraagt: "In welk ziekenhuis werken jullie?" De dames zijn beide in het wit gekleed. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Tijdens een serieus gesprekje tussen Johan Derksen en Özcan Akyol over vreemdelingenhaat en 'veilige landers' blijkt dat het onderwerp de aandacht van René van der Gijp niet kan vast houden. Hij wijst ineens naar een duo in het publiek en vraagt: "In welk ziekenhuis werken jullie?" De dames zijn beide in het wit gekleed.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's