Bekijk beelden van Eredivisie Awards 2022 met o.a. een emotionele Fenna Kalma

Bekijk beelden van Eredivisie Awards 2022 met o.a. een emotionele Fenna Kalma

Woensdag 31 augustus 2022 om 12:29

Maandag 29 augustus werden de jaarlijkste Eredivisie Awards 2022 uitgereikt. Shownieuws was erbij en spreekt onder andere met Regi Blinker, Anouk Hoogendijk, Wieke Kaptein en Fenna Kalma. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Gemis
Anouk Hoogendijk is blij dat er eindelijk prijzen zijn voor vrouwen en Fenna Kalma die in de prijzen viel is erg emotioneel omdat haar vader niet aanwezig was: "Ik heb lastige jaren gehad, omdat mijn vader twee jaar geleden is overleden. Het raakt me elke dag weer", laat ze voor de camera weten. Bekijk de video hieronder.

Bekijk beelden van <em>Eredivisie Awards 2022</em> met o.a. een emotionele <em>Fenna Kalma</em> Maandag 29 augustus werden de jaarlijkste Eredivisie Awards 2022 uitgereikt. Shownieuws was erbij en spreekt onder andere met Regi Blinker, Anouk Hoogendijk, Wieke Kaptein en Fenna Kalma. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. GemisAnouk Hoogendijk is blij dat er eindelijk prijzen zijn voor vrouwen en Fenna Kalma die in de prijzen viel is erg emotioneel omdat haar vader niet aanwezig was: "Ik heb lastige jaren gehad, omdat mijn vader twee jaar geleden is overleden. Het raakt me elke dag weer", laat ze voor de camera weten. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook HLF8 gemist? Ronald Koeman mag prijs voor 'talent van het jaar' uitreiken bij de ESPN Eredivisie Awards Bekijk deze video » Aangrijpende beelden: zieke Sébastien Haller ontvangt Willy van der Kuijlen-trofee Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's