HLF8 gemist? Toekomst van kermis onzeker in Nederland

HLF8 gemist? Toekomst van kermis onzeker in Nederland

Woensdag 31 augustus 2022 om 21:55

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 31 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Toekomst van <em>kermis</em> onzeker in Nederland Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 31 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Een suikerspin halen, eendjes vangen of een ritje in de botsauto's, het is niet meer in ieder dorp vanzelfsprekend. Steeds meer kermissen verdwijnen uit Nederland. Gemeentes willen niet meer financieren of willen er teveel geld aan verdienen. De toekomst van de kermis in Nederland is onzeker. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Een suikerspin halen, eendjes vangen of een ritje in de botsauto's, het is niet meer in ieder dorp vanzelfsprekend. Steeds meer kermissen verdwijnen uit Nederland. Gemeentes willen niet meer financieren of willen er teveel geld aan verdienen. De toekomst van de kermis in Nederland is onzeker.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's