Op1 gemist? VVD-kamerlid Daan de Neef stapt op

Op1 gemist? VVD-kamerlid Daan de Neef stapt op

Woensdag 31 augustus 2022 om 22:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? VVD-kamerlid <em>Daan de Neef</em> stapt op Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Opvallend nieuws uit VVD-kring: kamerlid Daan de Neef twitterde vanavond dat hij opstapt vanwege Ter Apel: “De VVD is simpelweg niet meer mijn partij, geen compassie maar een ijskoude aanpak." Politiek verslaggever Peter Kee legt uit wat er aan de hand is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? VVD-kamerlid Daan de Neef stapt op

Opvallend nieuws uit VVD-kring: kamerlid Daan de Neef twitterde vanavond dat hij opstapt vanwege Ter Apel: “De VVD is simpelweg niet meer mijn partij, geen compassie maar een ijskoude aanpak." Politiek verslaggever Peter Kee legt uit wat er aan de hand is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's