Five Days Inside: ouders moesten twee keer afscheid nemen van Barry na zwaar ongeluk

Five Days Inside: ouders moesten twee keer afscheid nemen van Barry na zwaar ongeluk

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Five Days Inside ontmoet presentator Eddy Zoëy de ouders van Barry. Zoëy volgt in deze aflevering patiënten die in coma hebben gelegen en bezig zijn met een intensief revalidatietraject. De ouders vertellen over deze heftige periode, waarin ze al twee keer afscheid hebben moeten nemen van hun zoon.

Lees verder onder de video.

<em>Five Days Inside</em>: ouders moesten twee keer afscheid nemen van Barry na zwaar ongeluk In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Five Days Inside ontmoet presentator Eddy Zoëy de ouders van Barry. Zoëy volgt in deze aflevering patiënten die in coma hebben gelegen en bezig zijn met een intensief revalidatietraject. De ouders vertellen over deze heftige periode, waarin ze al twee keer afscheid hebben moeten nemen van hun zoon. Lees verder onder de video. Ouders hadden crematie al geregeldBarry belandde in het ziekenhuis na een zwaar ongeluk met zijn brommer. “Ik zeg wel steeds: niets is onmogelijk. De hoop en de moed heb ik wel. In het begin had ik dat niet, ik zal heel eerlijk zijn”, vertelt zijn moeder. “We hebben op de IC twee keer echt afscheid van hem moeten nemen. We hebben zelfs een keer de crematie al geregeld, omdat ze zeiden: de kans dat hij het niet haalt is vele malen groter dan dat hij het wel haalt.” Bekijk het fragment van Five Days Inside hierboven. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Eddy Zoëy is emotioneel door Five Days Inside: "Tel je zegeningen" (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Five Days Inside: vader vertelt over zoon (21) met hersentrauma Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: ouders moesten twee keer afscheid nemen van Barry na zwaar ongeluk

Ouders hadden crematie al geregeld
Barry belandde in het ziekenhuis na een zwaar ongeluk met zijn brommer. “Ik zeg wel steeds: niets is onmogelijk. De hoop en de moed heb ik wel. In het begin had ik dat niet, ik zal heel eerlijk zijn”, vertelt zijn moeder. “We hebben op de IC twee keer echt afscheid van hem moeten nemen. We hebben zelfs een keer de crematie al geregeld, omdat ze zeiden: de kans dat hij het niet haalt is vele malen groter dan dat hij het wel haalt.”

Bekijk het fragment van Five Days Inside hierboven.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's