Beste Zangers: liedjes van Nielson zorgen voor tranen, bekijk de eerste beelden

Beste Zangers: liedjes van Nielson zorgen voor tranen, bekijk de eerste beelden

Donderdag 1 september 2022 om 16:42

Het programma staat er bekend om, in Beste Zangers vloeien er tranen. Zo ook vanavond, dan staat de aflevering in het teken van Nielson. Onder anderen Jaap Reesema, Claudia de Breij en Roxeanne Hazes brengen nummers van de popzanger ten gehore. En het lijkt erop dat deze optredens heel wat emoties teweegbrengen bij bijvoorbeeld Blanks en Sarita Lorena.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: liedjes van Nielson zorgen voor tranen, bekijk de eerste beelden Het programma staat er bekend om, in Beste Zangers vloeien er tranen. Zo ook vanavond, dan staat de aflevering in het teken van Nielson. Onder anderen Jaap Reesema, Claudia de Breij en Roxeanne Hazes brengen nummers van de popzanger ten gehore. En het lijkt erop dat deze optredens heel wat emoties teweegbrengen bij bijvoorbeeld Blanks en Sarita Lorena. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson Bekijk deze video » Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's