Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson

Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson

Donderdag 1 september 2022 om 11:30

Vanavond staat in een nieuwe aflevering van Beste Zangers niemand minder dan Nielson centraal. In een video vertellen de andere deelnemers, waaronder Roxeanne Hazes, Blanks en Jaap Reesema, wat hun favoriete liedje is van Nielson en wat ze van zijn muziek vinden. Ook Jan Smit deelt zijn mening over de singer-songwriter, de Volendammer blijkt fan te zijn van Nielson. “Die heeft een stijl ontwikkeld waar ik toch wel stiekem jaloers op ben.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson Vanavond staat in een nieuwe aflevering van Beste Zangers niemand minder dan Nielson centraal. In een video vertellen de andere deelnemers, waaronder Roxeanne Hazes, Blanks en Jaap Reesema, wat hun favoriete liedje is van Nielson en wat ze van zijn muziek vinden. Ook Jan Smit deelt zijn mening over de singer-songwriter, de Volendammer blijkt fan te zijn van Nielson. “Die heeft een stijl ontwikkeld waar ik toch wel stiekem jaloers op ben.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Roxeanne Hazes blikt terug op uitspraken Rachel in Beste Zangers Bekijk deze video » RTL Boulevard: Roxeanne Hazes over 'Beste Zangers Live' concert in Ahoy volgend jaar Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's