Video: Roxeanne Hazes schittert met IJskoud van Nielson in Beste Zangers

Video: Roxeanne Hazes schittert met IJskoud van Nielson in Beste Zangers

Donderdag 1 september 2022 om 22:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Roxeanne Hazes zong donderdagavond IJskoud van Nielson in Beste Zangers. Bekijk het spectaculaire optreden hieronder.

Video: Roxeanne Hazes schittert met <em>IJskoud</em> van Nielson in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Roxeanne Hazes zong donderdagavond IJskoud van Nielson in Beste Zangers. Bekijk het spectaculaire optreden hieronder. BewonderingOm een hele simpele reden heeft Roxeanne Hazes voor het lied IJskoud van Nielson gekozen. Ze vindt het nummer zo ontzettend goed, dat ze alleen maar met bewondering naar het lied kan luisteren. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Video: Roxeanne Hazes schittert met IJskoud van Nielson in Beste Zangers

Bewondering
Om een hele simpele reden heeft Roxeanne Hazes voor het lied IJskoud van Nielson gekozen. Ze vindt het nummer zo ontzettend goed, dat ze alleen maar met bewondering naar het lied kan luisteren.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's