ZIEN: vicepresident Argentinië Cristina Fernández de Kirchner krijgt wapen tegen haar hoofd

ZIEN: vicepresident Argentinië Cristina Fernández de Kirchner krijgt wapen tegen haar hoofd

Vrijdag 2 september 2022 om 15:21

De Argentijnse vicepresident Cristina Fernández de Kirchner heeft donderdagavond een mislukte moordaanslag bij haar woning in Buenos Aires overleefd. Een man richtte van dichtbij een pistool op haar, maar dat ging niet af.

Democratie
"Kirchner bleef ongedeerd, de man is aangehouden", laat het AD weten. Volgens Argentijnse media gaat het om een 35-jarige Braziliaan. President Alberto Fernández spreekt van ‘het ernstigste incident dat Argentinië treft sinds het land weer een democratie is’.

Bekijk hieronder de schokkende video van De Telegraaf met de mislukte moordaanslag op Cristina Fernández.

ZIEN: vicepresident Argentinië <em>Cristina Fernández de Kirchner</em> krijgt wapen tegen haar hoofd De Argentijnse vicepresident Cristina Fernández de Kirchner heeft donderdagavond een mislukte moordaanslag bij haar woning in Buenos Aires overleefd. Een man richtte van dichtbij een pistool op haar, maar dat ging niet af. Democratie"Kirchner bleef ongedeerd, de man is aangehouden", laat het AD weten. Volgens Argentijnse media gaat het om een 35-jarige Braziliaan. President Alberto Fernández spreekt van ‘het ernstigste incident dat Argentinië treft sinds het land weer een democratie is’. Bekijk hieronder de schokkende video van De Telegraaf met de mislukte moordaanslag op Cristina Fernández. Bekijk ook Zien: Harry Piekema negeert flauwe vraag over Expeditie Robinson Bekijk deze video » Hilarische beelden: Qucee begrijpt Rob Kemps niet in Ik Hou van Holland Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: vicepresident Argentinië Cristina Fernández de Kirchner krijgt wapen tegen haar hoofd

Actuele video's

Meer actuele video's