Johan Derksen spot fan in Vandaag Inside-shirt: 'Volgende keer met mijn hoofd' (video)

Johan Derksen spot fan in Vandaag Inside-shirt: 'Volgende keer met mijn hoofd' (video)

Zaterdag 3 september 2022 om 10:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen spot fan in <em>Vandaag Inside</em>-shirt: 'Volgende keer met mijn hoofd' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen spotte vrijdag tijdens de talkshow Vandaag Inside een vrouw met een wel heel mooi t-shirt. En dat shirt bleek ook nog eens zelf gemaakt. Derksen heeft nog wel een tip: 'Volgende keer met mijn hoofd erop.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen spotte vrijdag tijdens de talkshow Vandaag Inside een vrouw met een wel heel mooi t-shirt. En dat shirt bleek ook nog eens zelf gemaakt. Derksen heeft nog wel een tip: 'Volgende keer met mijn hoofd erop.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's