Verstappen fans belazerd door illegale kaarten Zandvoort: "Ik vermoord hem"

Verstappen fans belazerd door illegale kaarten Zandvoort: "Ik vermoord hem"

Zondag 4 september 2022 om 22:29

Meer dan honderdduizend mensen reisden zondag af naar Zandvoort voor het Formule 1-spektakel. Helaas zijn er ook veel F1-fans belazerd door louche kaartverkopers, zij kwamen niet verder dan de toegangspoortjes.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Verstappen fans</em> belazerd door <em>illegale kaarten</em> Zandvoort: &quot;Ik vermoord hem&quot; Meer dan honderdduizend mensen reisden zondag af naar Zandvoort voor het Formule 1-spektakel. Helaas zijn er ook veel F1-fans belazerd door louche kaartverkopers, zij kwamen niet verder dan de toegangspoortjes. Tekst gaat verder onder de video. Volop illegale kaartenOp het plein voor de ingang van het circuit werden volop kaarten aangeboden voor de Grand Prix, helaas waren dit veelal gebruikte kaarten. Fans hebben lastminute veel geld moeten neerleggen voor de tickets, maar kwamen dus niet binnen. Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Zandvoort 2022 Bekijk deze video » Bekijk het Wilhelmus door Floor Jansen tijdens de Grand Prix op Zandvoort Bekijk deze video »
Entertainment :
Verstappen fans belazerd door illegale kaarten Zandvoort: "Ik vermoord hem"

Volop illegale kaarten
Op het plein voor de ingang van het circuit werden volop kaarten aangeboden voor de Grand Prix, helaas waren dit veelal gebruikte kaarten. Fans hebben lastminute veel geld moeten neerleggen voor de tickets, maar kwamen dus niet binnen.

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's