Zien: Tientallen oranje rookbommen na overwinning Max Verstappen in Zandvoort

Zien: Tientallen oranje rookbommen na overwinning Max Verstappen in Zandvoort

Zondag 4 september 2022 om 19:26

Max Verstappen heeft zondag op sensationele wijze de Dutch Grand Prix op zijn naam geschreven. De regerend wereldkampioen boekte op het circuit van Zandvoort, waar vandaag meer dan 110.000 fans aanwezig waren, zijn vierde overwinning op een rij en alweer zijn tiende van het seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Tientallen <em>oranje rookbommen</em> na overwinning <em>Max Verstappen</em> in Zandvoort Max Verstappen heeft zondag op sensationele wijze de Dutch Grand Prix op zijn naam geschreven. De regerend wereldkampioen boekte op het circuit van Zandvoort, waar vandaag meer dan 110.000 fans aanwezig waren, zijn vierde overwinning op een rij en alweer zijn tiende van het seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Uitzinnige fansNa een knotsgekke ontknoping heeft Verstappen de overwinning weten te pakken op Zandvoort en dat zorgde voor grote vreugde bij de aanwezige fans op het circuit, die er direct een feestje van maakten. Op de tribunes ontstaken tientallen oranje rookbommen, voor Verstappen is het zijn dertigste overwinning in de koningsklasse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Zandvoort 2022 Bekijk deze video » Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Nederland 2022 Bekijk deze video » Bekijk het Wilhelmus door Floor Jansen tijdens de Grand Prix op Zandvoort Bekijk deze video »
Entertainment :

Uitzinnige fans
Na een knotsgekke ontknoping heeft Verstappen de overwinning weten te pakken op Zandvoort en dat zorgde voor grote vreugde bij de aanwezige fans op het circuit, die er direct een feestje van maakten. Op de tribunes ontstaken tientallen oranje rookbommen, voor Verstappen is het zijn dertigste overwinning in de koningsklasse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's