Miljoenenjacht: gokkende Carmen uit Groningen wint 211.000 euro

Miljoenenjacht: gokkende Carmen uit Groningen wint 211.000 euro

Maandag 5 september 2022 om 10:33

Daredevil Carmen wist de spanning er goed in te houden, tijdens de eerste aflevering van Miljoenenjacht van het nieuwe seizoen. De 25-jarige, net afgestudeerde, Groningse bleef maar gokken en ging uiteindelijk met een mooie 211.000 euro naar huis. Het moment waarop ze besloot op de rode knop te drukken, en daarmee een deal te sluiten, zie je hieronder.

Miljoenenjacht: gokkende <em>Carmen</em> uit Groningen wint 211.000 euro Daredevil Carmen wist de spanning er goed in te houden, tijdens de eerste aflevering van Miljoenenjacht van het nieuwe seizoen. De 25-jarige, net afgestudeerde, Groningse bleef maar gokken en ging uiteindelijk met een mooie 211.000 euro naar huis. Het moment waarop ze besloot op de rode knop te drukken, en daarmee een deal te sluiten, zie je hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Presentatrice Linda de Mol in tranen bij terugkeer Miljoenenjacht Bekijk deze video » Shownieuws: 'Katja Schuurman wil geen traditionele relatie met Niek' Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's