Video: Eloi Youssef neemt afscheid van Kensington in Ziggo Dome

Video: Eloi Youssef neemt afscheid van Kensington in Ziggo Dome

Maandag 5 september 2022 om 10:25

Eloi Youssef nam zondagavond in Amsterdam afscheid van Kensington en nam daarbij uitgebreid de tijd om de duizenden fans toe te spreken: 'Er zijn echt heel veel mensen die ik moet bedanken. Onze hele crew, al onze familie en vrienden. De Fansingtons. Alle liefhebbers. Jullie allemaal, dit was echt fucking perfect.'

'Proberen niet te hard te huilen'
Het maakt hem emotioneel: 'Ik moet echt proberen om niet te hard te huilen want ik zing voor geen ene fuck als ik aan het huilen ben.' Vervolgens begint de populaire band aan het laatste nummer met Youssef. Bekijk de beelden vanuit Ziggo Dome hieronder.

Video: <em>Eloi Youssef</em> neemt afscheid van Kensington in Ziggo Dome Eloi Youssef nam zondagavond in Amsterdam afscheid van Kensington en nam daarbij uitgebreid de tijd om de duizenden fans toe te spreken: 'Er zijn echt heel veel mensen die ik moet bedanken. Onze hele crew, al onze familie en vrienden. De Fansingtons. Alle liefhebbers. Jullie allemaal, dit was echt fucking perfect.' 'Proberen niet te hard te huilen'Het maakt hem emotioneel: 'Ik moet echt proberen om niet te hard te huilen want ik zing voor geen ene fuck als ik aan het huilen ben.' Vervolgens begint de populaire band aan het laatste nummer met Youssef. Bekijk de beelden vanuit Ziggo Dome hieronder. Bekijk ook Zien: Kensington voorman Eloi Youssef emotioneel tijdens afscheidsconcert Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Eloi Youssef neemt afscheid van Kensington in Ziggo Dome

Actuele video's

Meer actuele video's