Suse van Kleef in Khalid & Sophie over Liz Truss: 'Loze woorden' (video)

Suse van Kleef in Khalid & Sophie over Liz Truss: 'Loze woorden' (video)

Maandag 5 september 2022 om 19:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Suse van Kleef in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Liz Truss: 'Loze woorden' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Liz Truss is de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. Ze volgt Boris Johnson op. Volgens oud-correspondent Suse van Kleef is de overwinning niet heel overtuigend. Er staan moeilijke dossiers op de agenda in Engeland. 'Haar hoop was denk ik toch om een nog veel duidelijkere overwinning te krijgen. (...) Haar speech bestond uit loze woorden.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Suse van Kleef in Khalid & Sophie over Liz Truss: 'Loze woorden' (video)

Liz Truss is de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. Ze volgt Boris Johnson op. Volgens oud-correspondent Suse van Kleef is de overwinning niet heel overtuigend. Er staan moeilijke dossiers op de agenda in Engeland. 'Haar hoop was denk ik toch om een nog veel duidelijkere overwinning te krijgen. (...) Haar speech bestond uit loze woorden.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's