Vandaag Offside gemist? Wim Kieft moest rennen in Enschede: 'Kieft, dood!' (video)

Vandaag Offside gemist? Wim Kieft moest rennen in Enschede: 'Kieft, dood!' (video)

Maandag 5 september 2022 om 21:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Offside</em> gemist? Wim Kieft moest rennen in Enschede: 'Kieft, dood!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. FC Twente won afgelopen weekend met 2-1 van PSV en dat was deels te danken aan het publiek, zeiden de analisten van Vandaag Offside maandagavond in hun tweewekelijkse uitzending. Maar die supporters kunnen ook gevaarlijk zijn, weet Wim Kieft. Ooit moest hij rennen voor zijn leven in de Grolsch Veste: 'Ze riepen: 'Kieft, dood!''. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

FC Twente won afgelopen weekend met 2-1 van PSV en dat was deels te danken aan het publiek, zeiden de analisten van Vandaag Offside maandagavond in hun tweewekelijkse uitzending. Maar die supporters kunnen ook gevaarlijk zijn, weet Wim Kieft. Ooit moest hij rennen voor zijn leven in de Grolsch Veste: 'Ze riepen: 'Kieft, dood!''.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's