Zien: René van der Gijp probeert enorme mug te vermoorden in Vandaag Inside

Zien: René van der Gijp probeert enorme mug te vermoorden in Vandaag Inside

Dinsdag 6 september 2022 om 08:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> probeert enorme mug te vermoorden in <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De studio van Vandaag Inside werd maandagavond geterroriseerd door een enorme mug. Midden in een betoog ramt René van der Gijp keihard met de platte hand op tafel, in een poging het beest te vermoorden, maar hier lijkt hij nog niet erg in te slagen. Er wordt al gegrapt dat de mug afkomstig is van de net opgestapte minister voor Landbouw Henk Staghouwer - volgens Wilfred Genee wordt de mug ook "Henk" genoemd in de wandelgangen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De studio van Vandaag Inside werd maandagavond geterroriseerd door een enorme mug. Midden in een betoog ramt René van der Gijp keihard met de platte hand op tafel, in een poging het beest te vermoorden, maar hier lijkt hij nog niet erg in te slagen. Er wordt al gegrapt dat de mug afkomstig is van de net opgestapte minister voor Landbouw Henk Staghouwer - volgens Wilfred Genee wordt de mug ook "Henk" genoemd in de wandelgangen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's