Özcan Akyol haalt keihard uit naar minister Dilan Yeşilgöz: "Harteloze heks!"

Özcan Akyol haalt keihard uit naar minister Dilan Yeşilgöz: "Harteloze heks!"

Dinsdag 6 september 2022 om 08:22

VVD'er Dilan Yeşilgöz is in het kabinet-Rutte IV minister voor Justitie en Veiligheid. In die hoedanigheid heeft ze het lumineuze plan opgevat om, ondanks de torenhoge inflatie, de verkeersboetes te gaan verhogen. Özcan Akyol heeft zijn oordeel klaar: "Harteloze heks!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Özcan Akyol</em> haalt keihard uit naar minister <em>Dilan Yeşilgöz</em>: &quot;Harteloze heks!&quot; VVD'er Dilan Yeşilgöz is in het kabinet-Rutte IV minister voor Justitie en Veiligheid. In die hoedanigheid heeft ze het lumineuze plan opgevat om, ondanks de torenhoge inflatie, de verkeersboetes te gaan verhogen. Özcan Akyol heeft zijn oordeel klaar: "Harteloze heks!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Rij maar door rood"Johan Derksen is iets genuanceerder - verrassend genoeg - want volgens hem lijkt het alsof je de verkeersveiligheid niet serieus neemt als je de boetes niet gelijkwaardig aan het prijspeil verhoogt. Met andere woorden: "Rij maar door rood!" Daar is Akyol het niet mee eens, maar hij stelt dat een gezin dat van 1400 euro per maand moet leven flink in de problemen komt als het nu per ongeluk een boete krijgt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Rij maar door rood"
Johan Derksen is iets genuanceerder - verrassend genoeg - want volgens hem lijkt het alsof je de verkeersveiligheid niet serieus neemt als je de boetes niet gelijkwaardig aan het prijspeil verhoogt. Met andere woorden: "Rij maar door rood!" Daar is Akyol het niet mee eens, maar hij stelt dat een gezin dat van 1400 euro per maand moet leven flink in de problemen komt als het nu per ongeluk een boete krijgt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's