Arjen Lubach in De Avondshow: ‘De Britten wisselen wél van premier’ (video)

Arjen Lubach in De Avondshow: ‘De Britten wisselen wél van premier’ (video)

Maandag 5 september 2022 om 23:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach in <em>De Avondshow</em>: ‘De Britten wisselen wél van premier’ (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach is weer begonnen met een nieuw seizoen van De Avondshow. Hij opent met de nieuwe Britse premier Liz Truss. ‘De Britten wisselen wél van premier, dat kan daar gewoon.’ En natuurlijk is er ook aandacht voor de Formule 1 in Zandvoort. Verslaggever Diederik Smit is zelfs (nog steeds) op locatie.’ Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach in De Avondshow: ‘De Britten wisselen wél van premier’ (video)

Arjen Lubach is weer begonnen met een nieuw seizoen van De Avondshow. Hij opent met de nieuwe Britse premier Liz Truss. ‘De Britten wisselen wél van premier, dat kan daar gewoon.’ En natuurlijk is er ook aandacht voor de Formule 1 in Zandvoort. Verslaggever Diederik Smit is zelfs (nog steeds) op locatie.’

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's