Op1 gemist? Journalist Jeroen van Bergeijk ging undercover in Ter Apel (video)

Op1 gemist? Journalist Jeroen van Bergeijk ging undercover in Ter Apel (video)

Maandag 5 september 2022 om 23:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Journalist <em>Jeroen van Bergeijk</em> ging undercover in Ter Apel (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Journalist Jeroen van Bergeijk werkte in juli twee weken undercover bij het aanmeldcentrum van het IND in Ter Apel, en vertelde in Op1 wat hij daar meemaakte. 'Ik deelde voornamelijk broodjes uit.' Van Bergeijk vertelt over de kinderen waarmee hij te maken kreeg. 'Het was hartverscheurend. (...) Ik trok het heel slecht. Elke dag kom je daar weer en dan zitten er weer 25 kinderen te wachten.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Journalist Jeroen van Bergeijk ging undercover in Ter Apel (video)

Journalist Jeroen van Bergeijk werkte in juli twee weken undercover bij het aanmeldcentrum van het IND in Ter Apel, en vertelde in Op1 wat hij daar meemaakte. 'Ik deelde voornamelijk broodjes uit.' Van Bergeijk vertelt over de kinderen waarmee hij te maken kreeg. 'Het was hartverscheurend. (...) Ik trok het heel slecht. Elke dag kom je daar weer en dan zitten er weer 25 kinderen te wachten.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's