Eva Jinek vraagt of Olav Mol aanbod Viaplay accepteert, Rob Kamphues vindt dat "stoken"

Eva Jinek vraagt of Olav Mol aanbod Viaplay accepteert, Rob Kamphues vindt dat "stoken"

Dinsdag 6 september 2022 om 08:50

Het moge duidelijk zijn: veel Nederlandse Formule 1-fans missen het commentaargeluid van Olav Mol, die de races bij Ziggo Sport versloeg. Eva Jinek fantaseert over de toekomst en vraagt zich af of Mol een mogelijk aanbod van Viaplay zou accepteren. Rob Kamphues grijpt meteen in en beschuldigt Jinek van "stoken".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em> vraagt of Olav Mol aanbod <em>Viaplay</em> accepteert, Rob Kamphues vindt dat &quot;stoken&quot; Het moge duidelijk zijn: veel Nederlandse Formule 1-fans missen het commentaargeluid van Olav Mol, die de races bij Ziggo Sport versloeg. Eva Jinek fantaseert over de toekomst en vraagt zich af of Mol een mogelijk aanbod van Viaplay zou accepteren. Rob Kamphues grijpt meteen in en beschuldigt Jinek van "stoken". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. KritiekSinds de invoering van Viaplay, de streamingdienst die ook de Formule 1 mag uitzenden, regent het bakken met kritiek. Niet alleen zou de kwaliteit van de stream slecht zijn, ook de commentatoren moeten het flink ontgelden. Mol stelt dat hij een aanbod van Viaplay niet zal accepteren. Volgens hem pakt Viaplay het op een journalistieke manier aan en is zijn commentaar er vooral "voor de fans". Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek vraagt of Olav Mol aanbod Viaplay accepteert, Rob Kamphues vindt dat "stoken"

Kritiek
Sinds de invoering van Viaplay, de streamingdienst die ook de Formule 1 mag uitzenden, regent het bakken met kritiek. Niet alleen zou de kwaliteit van de stream slecht zijn, ook de commentatoren moeten het flink ontgelden. Mol stelt dat hij een aanbod van Viaplay niet zal accepteren. Volgens hem pakt Viaplay het op een journalistieke manier aan en is zijn commentaar er vooral "voor de fans".

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's