'Discriminerende' Arjen Lubach krijgt de wind van voren op Twitter: "Flauw programma"

'Discriminerende' Arjen Lubach krijgt de wind van voren op Twitter: "Flauw programma"

Dinsdag 6 september 2022 om 10:32

Gisteravond zagen we de eerste aflevering van een nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach. En daar had Johan Derksen wel een mening over. Hij snapt de magie van Lubach niet. Ook Twitterend Nederland ging los op Lubach. Bekijk enkele Twitterberichten over De Avondshow met Arjen Lubach hieronder.

"Ik viel erbij in slaap"
"NPO kiest dit jaar met de 'Avondshow van Arjen Lubach' voor een nog sterkere discriminerende woke-koers" en "Ik was benieuwd wat Lubach over de asielopvangcrisis zou maken, maar was vergeten hoe flauw het programma is. Hoe boos rechts twitter op hem wordt is bijna vermakelijker.. ze moeten wel kijken om zo lullig te kunnen twitteren", zijn Tweets die na de uitzending over o.a. Ter Apel zijn geplaatst. Bekijk ze hieronder:

Je ziet hieronder de promo van het nieuwe seizoen. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

'Discriminerende' <em>Arjen Lubach</em> krijgt de wind van voren op <em>Twitter</em>: &quot;Flauw programma&quot; Gisteravond zagen we de eerste aflevering van een nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach. En daar had Johan Derksen wel een mening over. Hij snapt de magie van Lubach niet. Ook Twitterend Nederland ging los op Lubach. Bekijk enkele Twitterberichten over De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. "Ik viel erbij in slaap""NPO kiest dit jaar met de 'Avondshow van Arjen Lubach' voor een nog sterkere discriminerende woke-koers" en "Ik was benieuwd wat Lubach over de asielopvangcrisis zou maken, maar was vergeten hoe flauw het programma is. Hoe boos rechts twitter op hem wordt is bijna vermakelijker.. ze moeten wel kijken om zo lullig te kunnen twitteren", zijn Tweets die na de uitzending over o.a. Ter Apel zijn geplaatst. Bekijk ze hieronder: Je ziet hieronder de promo van het nieuwe seizoen. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach over situatie Ter Apel: 'Het ligt niet aan de vluchtelingen' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen fileert talkshow van Arjen Lubach: "Ik snap de magie van Lubach niet" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's