HLF8: ook sportclubs in de problemen door stijgende energieprijzen

HLF8: ook sportclubs in de problemen door stijgende energieprijzen

Woensdag 7 september 2022 om 21:07

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: ook sportclubs in de problemen door stijgende <em>energieprijzen</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Ook sportclubs krijgen het steeds zwaarder door stijgende energieprijzen. Aan tafel bij HLF8 vertelt Huub Wilbrink, voorzitter van de voetbalclub Zeeburgia: "Je bankrekening is natuurlijk wel een keer leeg." De club heeft kunnen sparen, zelfs tijdens de moeilijke coronaperiode en zal volgens Wilbrink nu niet direct omvallen. Maar toch zullen er maatregelen genomen moeten worden zoals de contributie te verhogen met 5%. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Ook sportclubs krijgen het steeds zwaarder door stijgende energieprijzen. Aan tafel bij HLF8 vertelt Huub Wilbrink, voorzitter van de voetbalclub Zeeburgia: "Je bankrekening is natuurlijk wel een keer leeg." De club heeft kunnen sparen, zelfs tijdens de moeilijke coronaperiode en zal volgens Wilbrink nu niet direct omvallen. Maar toch zullen er maatregelen genomen moeten worden zoals de contributie te verhogen met 5%.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's