In Vandaag Inside waarom Johan Derksen zich stoort aan Ajaxtrainer Schreuder

In Vandaag Inside waarom Johan Derksen zich stoort aan Ajaxtrainer Schreuder

Woensdag 7 september 2022 om 23:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In <em>Vandaag Inside</em> waarom <em>Johan Derksen</em> zich stoort aan Ajaxtrainer <em>Schreuder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alfred Schreuder, hoofdtrainer van Ajax is volgens Johan Derksen een uitstekende trainer. Desondanks begint Derksen aan een uitgebreide uitleg waarom hij zich toch stoort aan Schreuder. Hij sluit z'n tirade af met: "Zit dan niet te zeiken, joh!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Alfred Schreuder, hoofdtrainer van Ajax is volgens Johan Derksen een uitstekende trainer. Desondanks begint Derksen aan een uitgebreide uitleg waarom hij zich toch stoort aan Schreuder. Hij sluit z'n tirade af met: "Zit dan niet te zeiken, joh!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's