Mart de Kruif in Vandaag Inside: "Poetin heeft groot probleem, Oekraïne heeft initiatief"

Mart de Kruif in Vandaag Inside: "Poetin heeft groot probleem, Oekraïne heeft initiatief"

Donderdag 8 september 2022 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Mart de Kruif in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Poetin heeft groot probleem, Oekraïne heeft initiatief&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Voormalig legercommandant Mart de Kruif schoof woensdag weer eens aan in Vandaag Inside om te vertellen over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Volgens hem heeft Vladimir Poetin een groot probleem, want de situatie aan het front is radicaal veranderd ten opzichte van een maand geleden. Nu heeft Oekraïne namelijk het initiatief en kunnen de Russen alleen maar reageren. De Kruif stelt dat de winterperiode zeer belangrijk wordt; misschien is er dan ruimte voor vredesonderhandelingen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Voormalig legercommandant Mart de Kruif schoof woensdag weer eens aan in Vandaag Inside om te vertellen over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Volgens hem heeft Vladimir Poetin een groot probleem, want de situatie aan het front is radicaal veranderd ten opzichte van een maand geleden. Nu heeft Oekraïne namelijk het initiatief en kunnen de Russen alleen maar reageren. De Kruif stelt dat de winterperiode zeer belangrijk wordt; misschien is er dan ruimte voor vredesonderhandelingen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's