Jort Kelder onthult: "Mark Rutte voelt zich vijfde wiel aan de wagen bij koning en koningin"

Jort Kelder onthult: "Mark Rutte voelt zich vijfde wiel aan de wagen bij koning en koningin"

Donderdag 8 september 2022 om 09:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jort Kelder</em> onthult: &quot;Mark Rutte voelt zich vijfde wiel aan de wagen bij <em>koning en koningin</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. In Nederland is er vaak kritiek op het koningshuis, bijvoorbeeld omdat het ons bakken met geld kost. Uitgerekend Jort Kelder breekt bij Jinek een lans voor het in stand houden van de monarchie, want volgens hem is de symbolische waarde van een koning en koningin onbetaalbaar. Kelder doet daarbij een bijzondere onthulling over de staatsbezoeken van de vertegenwoordigers van ons land: "Mark Rutte voelt zich het vijfde wiel aan de wagen bij de koning en koningin. [...] Een koning en koningin komen gewoon makkelijker binnen dan de eerste de beste beroepspoliticus." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jort Kelder onthult: "Mark Rutte voelt zich vijfde wiel aan de wagen bij koning en koningin"

In Nederland is er vaak kritiek op het koningshuis, bijvoorbeeld omdat het ons bakken met geld kost. Uitgerekend Jort Kelder breekt bij Jinek een lans voor het in stand houden van de monarchie, want volgens hem is de symbolische waarde van een koning en koningin onbetaalbaar. Kelder doet daarbij een bijzondere onthulling over de staatsbezoeken van de vertegenwoordigers van ons land: "Mark Rutte voelt zich het vijfde wiel aan de wagen bij de koning en koningin. [...] Een koning en koningin komen gewoon makkelijker binnen dan de eerste de beste beroepspoliticus."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's