Eva Jinek confronteert Jort Kelder met grap over zelfmoord: "Ik zou 'm morgen weer maken"

Eva Jinek confronteert Jort Kelder met grap over zelfmoord: "Ik zou 'm morgen weer maken"

Donderdag 8 september 2022 om 08:23

Jort Kelder is flink in opspraak gemaakt door een tamelijk misplaatste grap over zelfmoord in zijn podcast. Eva Jinek confronteert Kelder in haar talkshow met zijn 'grap', maar van spijt wil hij niets weten: "Ik zou hem morgen weer maken!" Kelder lijkt zich groen en geel te ergeren ana de lange teentjes die iedereen tegenwoordig heeft: "Dit heet ironie..."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek confronteert <em>Jort Kelder</em> met grap over <em>zelfmoord</em>: &quot;Ik zou 'm morgen weer maken&quot; Jort Kelder is flink in opspraak gemaakt door een tamelijk misplaatste grap over zelfmoord in zijn podcast. Eva Jinek confronteert Kelder in haar talkshow met zijn 'grap', maar van spijt wil hij niets weten: "Ik zou hem morgen weer maken!" Kelder lijkt zich groen en geel te ergeren ana de lange teentjes die iedereen tegenwoordig heeft: "Dit heet ironie..." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Walgelijk"Na het fragment wordt er door een flink deel van het publiek in de studio van Jinek gelachen - iets waar de presentatrice niet op had gehoopt, want ze probeert het om te draaien door het gelach enigszins verkeerd uit te leggen: "Nou, je hoort de reactie hier in de studio. Mensen vinden dat, eh... walgelijk. Denk ik." Als Jinek stekelige vragen wil stellen, is Kelder er klaar mee: "Eva, doe me een lol. Ga je echt door over deze onzin?" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek confronteert Jort Kelder met grap over zelfmoord: "Ik zou 'm morgen weer maken"

"Walgelijk"
Na het fragment wordt er door een flink deel van het publiek in de studio van Jinek gelachen - iets waar de presentatrice niet op had gehoopt, want ze probeert het om te draaien door het gelach enigszins verkeerd uit te leggen: "Nou, je hoort de reactie hier in de studio. Mensen vinden dat, eh... walgelijk. Denk ik." Als Jinek stekelige vragen wil stellen, is Kelder er klaar mee: "Eva, doe me een lol. Ga je echt door over deze onzin?"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's