Samenvatting FC Barcelona - Viktoria Plzen (Champions League)

Samenvatting FC Barcelona - Viktoria Plzen (Champions League)

Samenvatting <em>FC Barcelona - Viktoria Plzen</em> (Champions League) FC Barcelona speelde woensdagavond zijn eerste Champions League-wedstrijd in het seizoen 2022/2023 in eigen huis tegen het Tsjechische Viktoria Plzen - de zwakke broeder in een groep met ook Bayern München en Internazionale. Barça won met maar liefst 5-1 en er was een glansrol weggelegd voor de nieuwe superspits Robert Lewandowski. Die trof namelijk maar liefst drie keer het net. Bekijk de samenvatting van FC Barcelona - Viktoria Plzen hierboven. Lees en kijk alles over de Champions League op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Rangers (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Napoli - Liverpool (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Barcelona - Viktoria Plzen (Champions League)
Donderdag 8 september 2022 om 08:48

FC Barcelona speelde woensdagavond zijn eerste Champions League-wedstrijd in het seizoen 2022/2023 in eigen huis tegen het Tsjechische Viktoria Plzen - de zwakke broeder in een groep met ook Bayern München en Internazionale. Barça won met maar liefst 5-1 en er was een glansrol weggelegd voor de nieuwe superspits Robert Lewandowski. Die trof namelijk maar liefst drie keer het net.

Bekijk de samenvatting van FC Barcelona - Viktoria Plzen hierboven. Lees en kijk alles over de Champions League op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's