Wilfred Genee woest op Johan Derksen: "Je staat met je kapsel voor de camera!"

Wilfred Genee woest op Johan Derksen: "Je staat met je kapsel voor de camera!"

Donderdag 8 september 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> woest op <em>Johan Derksen</em>: &quot;Je staat met je kapsel voor de camera!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In de rubriek In de wandelgangen, die altijd wordt opgenomen na de uitzending van Vandaag Inside, praat presentator Wilfred Genee na met een tafel- of bargast. Woensdag was dat voormalig legercommandant Mart de Kruif. De twee zijn verwikkeld in een geanimeerd gesprek, maar daar heeft Johan Derksen geen boodschap aan. Tot twee keer toe staat de bekendste analist van Nederland pontificaal voor de camera. Genee is niet blij: "Je staat met je kapsel voor de camera! Ik ben bezig met meneer De Kruif!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In de rubriek In de wandelgangen, die altijd wordt opgenomen na de uitzending van Vandaag Inside, praat presentator Wilfred Genee na met een tafel- of bargast. Woensdag was dat voormalig legercommandant Mart de Kruif. De twee zijn verwikkeld in een geanimeerd gesprek, maar daar heeft Johan Derksen geen boodschap aan. Tot twee keer toe staat de bekendste analist van Nederland pontificaal voor de camera. Genee is niet blij: "Je staat met je kapsel voor de camera! Ik ben bezig met meneer De Kruif!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's