US Open: samenvatting Carlos Alcaraz - Jannik Sinner (kwartfinale)

US Open: samenvatting Carlos Alcaraz - Jannik Sinner (kwartfinale)

Donderdag 8 september 2022 om 10:24

Carlos Alcaraz heeft zich ten koste van Jannik Sinner weten te plaatsen voor de halve finales van de US Open. Het werd 6-3, 6-7, 6-7, 7-5 en 6-3 voor de Spanjaard. De samenvatting van de partij zie je hieronder.

US Open: samenvatting Carlos Alcaraz - Jannik Sinner (<em>kwartfinale</em>) Carlos Alcaraz heeft zich ten koste van Jannik Sinner weten te plaatsen voor de halve finales van de US Open. Het werd 6-3, 6-7, 6-7, 7-5 en 6-3 voor de Spanjaard. De samenvatting van de partij zie je hieronder. De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Serena Williams neemt afscheid van publiek op US Open, bekijk de video Bekijk deze video » US Open: woeste Kyrgios slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: samenvatting Carlos Alcaraz - Jannik Sinner (kwartfinale)

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's