Royaltydeskundige Jeroen Snel over Koning Charles III: "Er gaat heel wat gebeuren"

Royaltydeskundige Jeroen Snel over Koning Charles III: "Er gaat heel wat gebeuren"

Donderdag 8 september 2022 om 22:29

Vanmiddag verschijnt er een officieel bericht vanuit Buckingham Palace dat de 96-jarige koningin Elizabeth is overleden. Royaltydeskundige Jeroen Snel staat in RTL Boulevard stil bij het overlijden van The Queen en vertelt over het aankomende koningschap van Charles.

Tekst gaat verder onder de video.

Royaltydeskundige <em>Jeroen Snel</em> over <em>Koning Charles III</em>: &quot;Er gaat heel wat gebeuren&quot; Vanmiddag verschijnt er een officieel bericht vanuit Buckingham Palace dat de 96-jarige koningin Elizabeth is overleden. Royaltydeskundige Jeroen Snel staat in RTL Boulevard stil bij het overlijden van The Queen en vertelt over het aankomende koningschap van Charles. Tekst gaat verder onder de video. Koning Charles IIINa een leven lang als troonopvolger is de 73-jarige prins Charles de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk. De grote vraag is nu alleen hoe hij dat gaat invullen. "Er gaat heel wat gebeuren als Charles koning is", aldus Jeroen Snel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Royaltydeskundige Jeroen Snel over Koning Charles III: "Er gaat heel wat gebeuren"

Koning Charles III
Na een leven lang als troonopvolger is de 73-jarige prins Charles de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk. De grote vraag is nu alleen hoe hij dat gaat invullen. "Er gaat heel wat gebeuren als Charles koning is", aldus Jeroen Snel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's