De Avondshow met Arjen Lubach over lerarentekort: "Houd mijn hart vast voor de toekomst"

De Avondshow met Arjen Lubach over lerarentekort: "Houd mijn hart vast voor de toekomst"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:14

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over lerarentekort: &quot;Houd mijn hart vast voor de toekomst&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach besprak donderdagavond het lerarentekort in De Avondshow met Arjen Lubach. Maar liefst 41 procent van de scholen in Nederland begint met onbevoegde leraren voor de klas. Daardoor geven diverse scholen maar vier dagen per week les en ruimen ze één dag in voor workshops - zoals pizza's maken... Het zorgt voor verbijstering bij Lubach: "Ik houd mijn hart vast voor de toekomst." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach over lerarentekort: "Houd mijn hart vast voor de toekomst"

Arjen Lubach besprak donderdagavond het lerarentekort in De Avondshow met Arjen Lubach. Maar liefst 41 procent van de scholen in Nederland begint met onbevoegde leraren voor de klas. Daardoor geven diverse scholen maar vier dagen per week les en ruimen ze één dag in voor workshops - zoals pizza's maken... Het zorgt voor verbijstering bij Lubach: "Ik houd mijn hart vast voor de toekomst."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's