Humberto: 'gratis reclame' de reden van Richard om mee te doen aan B&B Vol Liefde

Humberto: 'gratis reclame' de reden van Richard om mee te doen aan B&B Vol Liefde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Richard was dé smaakmaker van dit seizoen van B&B Vol Liefde en hij was zaterdag 10 september te gast bij Humberto Tan. Richard biecht aan Rico Verhoeven, die ook te gast was, op dat hij ook meedeed aan het tv-programma voor de 'gratis reclame.' Rico luistert vol ongeloof naar zijn verhaal. Bekijk een fragment van Richard bij Humberto op Zaterdag hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Humberto</em>: 'gratis reclame' de reden van Richard om mee te doen aan <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Richard was dé smaakmaker van dit seizoen van B&B Vol Liefde en hij was zaterdag 10 september te gast bij Humberto Tan. Richard biecht aan Rico Verhoeven, die ook te gast was, op dat hij ook meedeed aan het tv-programma voor de 'gratis reclame.' Rico luistert vol ongeloof naar zijn verhaal. Bekijk een fragment van Richard bij Humberto op Zaterdag hieronder. Lees verder onder de video. "Mooiere gratis reclame bestaat niet"Wanneer Rico Verhoeven zich mengt in een gesprek over de deelname van Richard aan B&B Vol Liefde wordt het rumoerig in het publiek. De mensen geloven hun oren niet als Richard opbiecht dat hij meedeed aan het RTL-programma voor de 'gratis reclame'. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hierboven. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden" Bekijk deze video » Humberto Tan waarschuwt Rico Verhoeven: "Als ik stop zeg, is het stop" (video) Bekijk deze video »
TV :
Humberto: 'gratis reclame' de reden van Richard om mee te doen aan B&B Vol Liefde

"Mooiere gratis reclame bestaat niet"
Wanneer Rico Verhoeven zich mengt in een gesprek over de deelname van Richard aan B&B Vol Liefde wordt het rumoerig in het publiek. De mensen geloven hun oren niet als Richard opbiecht dat hij meedeed aan het RTL-programma voor de 'gratis reclame'. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hierboven.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's