Tino Martin reageert in HLF8 op 'valse optredens': 'Het kan niet altijd goed gaan' (video)

Tino Martin reageert in HLF8 op 'valse optredens': 'Het kan niet altijd goed gaan' (video)

Maandag 12 september 2022 om 22:26

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 12 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tino Martin verschijnt regelmatig in het nieuws vanwege 'valse optredens'. In HLF8 reageerde hij.

Lees verder onder de video.

Tino Martin reageert in <em>HLF8</em> op 'valse optredens': 'Het kan niet altijd goed gaan' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 12 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tino Martin verschijnt regelmatig in het nieuws vanwege 'valse optredens'. In HLF8 reageerde hij. Lees verder onder de video. ValsTino Martin legde in HLF8 uit dat hij zo'n 250 optredens per jaar doet en soms meerdere op een dag. 'Dan kan het niet altijd goed gaan. (...) Het is natuurlijk alleen jammer als het op social media verschijnt.' Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Zien: Tino Martin opnieuw beschonken op podium? Bekijk deze video »
Talkshow :

Vals
Tino Martin legde in HLF8 uit dat hij zo'n 250 optredens per jaar doet en soms meerdere op een dag. 'Dan kan het niet altijd goed gaan. (...) Het is natuurlijk alleen jammer als het op social media verschijnt.'

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's