Zien: Tino Martin opnieuw beschonken op podium?

Zien: Tino Martin opnieuw beschonken op podium?

Er zijn beelden opgedoken van Tino Martin waarin hij op het podium staat van een besloten feest. Het lijkt erop dat de zanger te diep in het glaasje heeft gekeken, het optreden verloopt op zijn zachtst gezegd: niet heel soepel.

Zien: <em>Tino Martin</em> opnieuw beschonken op podium? Er zijn beelden opgedoken van Tino Martin waarin hij op het podium staat van een besloten feest. Het lijkt erop dat de zanger te diep in het glaasje heeft gekeken, het optreden verloopt op zijn zachtst gezegd: niet heel soepel. Beschonken?Tijdens het optreden krijgt Tino het lastig met zingen en stopt hij geregeld om even op adem te komen. De beelden verschenen bij verschillende Juichechannels en op Twitter. Vorig jaar bezorgde Tino veel fans een teleurstellende Bevrijdingsdag toen het ook leek alsof hij in beschonken toestand het podium betrad. Later gaf hij aan 'last van corona' te hebben gehad. Bekijk de video van Twitter hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Tino Martin afgevallen voor Ziggo Dome-show: 'Paar kilo's kwijt' (video) Bekijk deze video » Shownieuws wil weten: wanneer ga je trouwen, Tino Martin? Bekijk deze video » Tino Martin geeft hints over strandconcert "Ze gaan ook zwemmen in Bacardi lemon" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Tino Martin opnieuw beschonken op podium?

Beschonken?
Tijdens het optreden krijgt Tino het lastig met zingen en stopt hij geregeld om even op adem te komen. De beelden verschenen bij verschillende Juichechannels en op Twitter. Vorig jaar bezorgde Tino veel fans een teleurstellende Bevrijdingsdag toen het ook leek alsof hij in beschonken toestand het podium betrad. Later gaf hij aan 'last van corona' te hebben gehad.

Bekijk de video van Twitter hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV