Johan Derksen gretig op zoek naar blote vrouwentepel bij Jinek: "Kijk nou goed man!"

Johan Derksen gretig op zoek naar blote vrouwentepel bij Jinek: "Kijk nou goed man!"

Tuesday 13 September 2022 om 08:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> gretig op zoek naar blote vrouwentepel bij <em>Jinek</em>: &quot;Kijk nou goed man!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vrijdag (9 september) nam er een vrouw achter Eva Jinek plaats in de studio van Jinek - en de volgende dag was zij het gesprek van de dag. Ze zat namelijk nogal opzichtig haar tepel te showen. De dame in kwestie was vergeten een bh aan te trekken en bewoog nogal heen en weer om de tepel te ontbloten. Johan Derksen (73) is gretig op zoek naar de tepel, maar zijn zicht laat hem helaas in de steek. "Kijk nou toch goed man!" antwoordt Wilfred Genee. René van der Gijp haakt ook in: "Jij hebt al zo lang geen tepel meer gezien, jij weet niet eens meer waar ze zitten!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Vrijdag (9 september) nam er een vrouw achter Eva Jinek plaats in de studio van Jinek - en de volgende dag was zij het gesprek van de dag. Ze zat namelijk nogal opzichtig haar tepel te showen. De dame in kwestie was vergeten een bh aan te trekken en bewoog nogal heen en weer om de tepel te ontbloten. Johan Derksen (73) is gretig op zoek naar de tepel, maar zijn zicht laat hem helaas in de steek. "Kijk nou toch goed man!" antwoordt Wilfred Genee. René van der Gijp haakt ook in: "Jij hebt al zo lang geen tepel meer gezien, jij weet niet eens meer waar ze zitten!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's