Hilarische beelden: Johan Derksen trekt hetzelfde shirt als Özcan Akyol aan

Hilarische beelden: Johan Derksen trekt hetzelfde shirt als Özcan Akyol aan

Vorige week maakte Johan Derksen een nieuw T-shirt van Özcan Akyol belachelijk in Vandaag Inside. Dat heeft de analist maandagavond moeten bekopen, want Akyol heeft speciaal voor hem hetzelfde shirt gekocht. Zonder blikken of blozen trekt Derksen het shirt aan en dat leidt tot grote hilariteit in de studio.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarische beelden: <em>Johan Derksen</em> trekt hetzelfde shirt als <em>Özcan Akyol</em> aan Vorige week maakte Johan Derksen een nieuw T-shirt van Özcan Akyol belachelijk in Vandaag Inside. Dat heeft de analist maandagavond moeten bekopen, want Akyol heeft speciaal voor hem hetzelfde shirt gekocht. Zonder blikken of blozen trekt Derksen het shirt aan en dat leidt tot grote hilariteit in de studio. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jeugdige uitstralingHoewel we dit beeld van Derksen niet kennen - de man draagt nooit een T-shirt, ook niet als het snikheet is in Nederland - kan het Wilfred Genee wel bekoren. Sterker nog: volgens de presentator staat het Derksen best goed. "René, het staat echt goed toch?" wil Genee weten. René van der Gijp begint voorzichtig te lachen; blijkbaar vindt hij het een minder geslaagde keuze. Chris Woerts vindt juist dat Derksen een "jeugdige uitstraling" krijgt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jeugdige uitstraling
Hoewel we dit beeld van Derksen niet kennen - de man draagt nooit een T-shirt, ook niet als het snikheet is in Nederland - kan het Wilfred Genee wel bekoren. Sterker nog: volgens de presentator staat het Derksen best goed. "René, het staat echt goed toch?" wil Genee weten. René van der Gijp begint voorzichtig te lachen; blijkbaar vindt hij het een minder geslaagde keuze. Chris Woerts vindt juist dat Derksen een "jeugdige uitstraling" krijgt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV