Wilfred Genee maakt spraakgebrek Chris Woerts belachelijk: "Ik versta het niet goed"

Wilfred Genee maakt spraakgebrek Chris Woerts belachelijk: "Ik versta het niet goed"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> maakt spraakgebrek <em>Chris Woerts</em> belachelijk: &quot;Ik versta het niet goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chris Woerts heeft last van een licht spraakgebrek. Omdat hij slist heeft hij moeite met bepaalde woorden en daar maakt Wilfred Genee gretig gebruik van. De presentator van Vandaag Inside besluit Woerts even belachelijk te maken in de rubriek In de wandelgangen, waarin hij napraat met een tafel- of bargast. Als Woerts begint over "exclusive weeks" in de Europa League en Conference League haakt Genee in. "Zeg dat nog een keer?" Om te vervolgen met: "Ik versta het niet goed. Wat zegt-ie nou?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts heeft last van een licht spraakgebrek. Omdat hij slist heeft hij moeite met bepaalde woorden en daar maakt Wilfred Genee gretig gebruik van. De presentator van Vandaag Inside besluit Woerts even belachelijk te maken in de rubriek In de wandelgangen, waarin hij napraat met een tafel- of bargast. Als Woerts begint over "exclusive weeks" in de Europa League en Conference League haakt Genee in. "Zeg dat nog een keer?" Om te vervolgen met: "Ik versta het niet goed. Wat zegt-ie nou?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV