HLF8: FIOD doet inval bij Jumbo-topman Frits van Eerd

HLF8: FIOD doet inval bij Jumbo-topman Frits van Eerd

Dinsdag 13 september 2022 om 21:30

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em>: <em>FIOD</em> doet inval bij <em>Jumbo</em>-topman <em>Frits van Eerd</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Aan tafel bij HLF8 gaat het vanavond over de verschillende invallen die de FIOD (fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst) vandaag heeft gedaan bij onder andere Jumbo-topman Frits van Eerd. ‘Retail expert’ Paul Moers vertelt uitgebreid over deze briljante zakenman die Jumbo groot heeft gemaakt. Maar, ook al is vanochtend een inval gedaan in zijn riante woning, het is nog niet bekend wat zijn rol is in de kwestie. Crimineel Theo E.Het zou gaan om het grootschalig witwassen van geld en goederen waarvan crimineel Theo E. de hoofdverdachte is. Deze voormalig teammanager van de door Jumbo gesponsorde motorcrossploeg is al eerder veroordeeld voor 'witwassen'. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Aan tafel bij HLF8 gaat het vanavond over de verschillende invallen die de FIOD (fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst) vandaag heeft gedaan bij onder andere Jumbo-topman Frits van Eerd. ‘Retail expert’ Paul Moers vertelt uitgebreid over deze briljante zakenman die Jumbo groot heeft gemaakt. Maar, ook al is vanochtend een inval gedaan in zijn riante woning, het is nog niet bekend wat zijn rol is in de kwestie.

Crimineel Theo E.
Het zou gaan om het grootschalig witwassen van geld en goederen waarvan crimineel Theo E. de hoofdverdachte is. Deze voormalig teammanager van de door Jumbo gesponsorde motorcrossploeg is al eerder veroordeeld voor 'witwassen'.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's