Ruan Crew prijst Queen Elizabeth II om rol in Anglicaanse Kerk: "Verbindend figuur"

Ruan Crew prijst Queen Elizabeth II om rol in Anglicaanse Kerk: "Verbindend figuur"

Woensdag 14 september 2022 om 08:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ruan Crew prijst <em>Queen Elizabeth II</em> om rol in Anglicaanse Kerk: &quot;Verbindend figuur&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ruan Crew is de decaan van de Anglicaanse Kerk in Nederland. In die hoedanigheid viel ook hij onder de verantwoordelijkheid van Queen Elizabeth II, de zogeheten 'Supreme Governor' van de Anglicaanse Kerk. Crew kijkt in Op1 met warme gevoelens terug op de rol die Elizabeth speelde binnen zijn kerk. Volgens hem was ze een "verbindend figuur die liefde en troost uitstraalde". Toen Crew hoorde dat de koningin was overleden, was het voor hem een "emotionele klap". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruan Crew prijst Queen Elizabeth II om rol in Anglicaanse Kerk: "Verbindend figuur"

Ruan Crew is de decaan van de Anglicaanse Kerk in Nederland. In die hoedanigheid viel ook hij onder de verantwoordelijkheid van Queen Elizabeth II, de zogeheten 'Supreme Governor' van de Anglicaanse Kerk. Crew kijkt in Op1 met warme gevoelens terug op de rol die Elizabeth speelde binnen zijn kerk. Volgens hem was ze een "verbindend figuur die liefde en troost uitstraalde". Toen Crew hoorde dat de koningin was overleden, was het voor hem een "emotionele klap".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's