Arjen Lubach weigert zich te schamen voor vlucht naar Stockholm: "Mensen die vliegen niet het probleem"

Arjen Lubach weigert zich te schamen voor vlucht naar Stockholm: "Mensen die vliegen niet het probleem"

Woensdag 14 september 2022 om 09:53

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> weigert zich te schamen voor vlucht naar <em>Stockholm</em>: &quot;Mensen die vliegen niet het probleem&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Van een presentator met een uitgesproken linkse inslag als Arjen Lubach zou je misschien toch anders verwachten, want de host van De Avondshow met Arjen Lubach weigert zich te schamen voor zijn vlucht naar Stockholm - een bestemming die prima met de trein te doen is. Hij beweert dat vliegen nog altijd het goedkoopst is, alsof een presentator bij de publieke omroep die ook nog eens volle theaterzalen trekt op zijn centjes moet letten. Nee, volgens Lubach is het beter om "vliegschaamte" te veranderen in "luchtvaartbeleidschaamte" - want uiteraard is het weer de schuld van iemand anders, een repeterende breuk in de gedachtegang van de woke-gemeenschap. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach weigert zich te schamen voor vlucht naar Stockholm: "Mensen die vliegen niet het probleem"

Van een presentator met een uitgesproken linkse inslag als Arjen Lubach zou je misschien toch anders verwachten, want de host van De Avondshow met Arjen Lubach weigert zich te schamen voor zijn vlucht naar Stockholm - een bestemming die prima met de trein te doen is. Hij beweert dat vliegen nog altijd het goedkoopst is, alsof een presentator bij de publieke omroep die ook nog eens volle theaterzalen trekt op zijn centjes moet letten. Nee, volgens Lubach is het beter om "vliegschaamte" te veranderen in "luchtvaartbeleidschaamte" - want uiteraard is het weer de schuld van iemand anders, een repeterende breuk in de gedachtegang van de woke-gemeenschap.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's