Zien: betogers gooien verf tegen ambassade vanwege Oeigoeren in Chinese concentratiekampen

Zien: betogers gooien verf tegen ambassade vanwege Oeigoeren in Chinese concentratiekampen

Woensdag 14 september 2022 om 19:05

De Oeigoeren worden in China gediscrimineerd en onderdrukt, dit is een islamitische bevolkingsgroep uit het uiterste westen van China. Ze zijn etnisch Turks en ook hun taal is verwant aan het Turks. Oeigoerse betogers in Nederland zijn boos vanwege deze onderdrukkingen. Zij hebben vandaag, woensdag 14 september, rode verf tegen de ambassade van China in Den Haag gegooid. Bekijk de HvN-video hieronder.

Concentratiekampen
Mensenrechtenorganisaties zeggen dat zeker 1 miljoen Oeigoerse mensen en andere minderheden worden vastgehouden in concentratiekampen. "Er zou dwangarbeid zijn en vrouwen zouden worden gedwongen zich te laten steriliseren", laat Hart van Nederland weten. Oeigoerse betogers hebben vandaag verf tegen de ambassade van China in Den Haag gegooid.

Bekijk de beelden in de HvN-video hieronder.

Zien: betogers gooien verf tegen ambassade vanwege <em>Oeigoeren</em> in Chinese concentratiekampen De Oeigoeren worden in China gediscrimineerd en onderdrukt, dit is een islamitische bevolkingsgroep uit het uiterste westen van China. Ze zijn etnisch Turks en ook hun taal is verwant aan het Turks. Oeigoerse betogers in Nederland zijn boos vanwege deze onderdrukkingen. Zij hebben vandaag, woensdag 14 september, rode verf tegen de ambassade van China in Den Haag gegooid. Bekijk de HvN-video hieronder. ConcentratiekampenMensenrechtenorganisaties zeggen dat zeker 1 miljoen Oeigoerse mensen en andere minderheden worden vastgehouden in concentratiekampen. "Er zou dwangarbeid zijn en vrouwen zouden worden gedwongen zich te laten steriliseren", laat Hart van Nederland weten. Oeigoerse betogers hebben vandaag verf tegen de ambassade van China in Den Haag gegooid. Bekijk de beelden in de HvN-video hieronder. Bekijk ook Gehackt Chinees politiedossier: schokkende inkijk in onderdrukking Oeigoeren (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's