Zus van Gino in HLF8 over onbewogen Donny M.: "Alsof hij zak Haribo heeft gestolen"

Zus van Gino in HLF8 over onbewogen Donny M.: "Alsof hij zak Haribo heeft gestolen"

Woensdag 14 september 2022 om 21:14

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de zitting rondom de dood van 9-jarige Gino, lopen de emoties hoog op. De moeder van Gino is de zaal uitgezet en Donny M. bekent. De zus van Gino doet haar verhaal in HLF8.

Zus van Gino in <em>HLF8</em> over onbewogen <em>Donny M.</em>: &quot;Alsof hij zak Haribo heeft gestolen&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de zitting rondom de dood van 9-jarige Gino, lopen de emoties hoog op. De moeder van Gino is de zaal uitgezet en Donny M. bekent. De zus van Gino doet haar verhaal in HLF8. OnbewogenKelly, de zus van Gino vertelt in tranen dat de dader onbewogen in de rechtszaal zat: “Alsof hij een Haribo heeft gestolen en daarvoor wordt berecht!” Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Onbewogen
Kelly, de zus van Gino vertelt in tranen dat de dader onbewogen in de rechtszaal zat: “Alsof hij een Haribo heeft gestolen en daarvoor wordt berecht!”

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's