Rob Jetten belooft: 'Niemand zit deze winter in de kou' (Op1)

Rob Jetten belooft: 'Niemand zit deze winter in de kou' (Op1)

Donderdag 15 september 2022 om 08:30

Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, beloofde woensdag bij Op1 dat niemand deze winter in de kou komt te zitten en dat bij niemand het gas zal worden afgesloten, ook niet als je de rekening niet meer kunt betalen. 'Gelukkig zijn de energiebedrijven het daar ook mee eens. Afsluitingen in deze winter met deze hoge prijzen, terwijl we weten dat er vanaf 2023 een goede structurele oplossing komt, dat mag niet het geval zijn.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rob Jetten belooft: 'Niemand zit deze winter in de kou' (<em>Op1</em>) Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, beloofde woensdag bij Op1 dat niemand deze winter in de kou komt te zitten en dat bij niemand het gas zal worden afgesloten, ook niet als je de rekening niet meer kunt betalen. 'Gelukkig zijn de energiebedrijven het daar ook mee eens. Afsluitingen in deze winter met deze hoge prijzen, terwijl we weten dat er vanaf 2023 een goede structurele oplossing komt, dat mag niet het geval zijn.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Rob Jetten belooft: 'Niemand zit deze winter in de kou' (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's