Sanne Wallis de Vries blikt vooruit op Troonrede: "Hoop dat we Willem-Alexander kunnen verstaan"

Sanne Wallis de Vries blikt vooruit op Troonrede: "Hoop dat we Willem-Alexander kunnen verstaan"

Donderdag 15 september 2022 om 09:32

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sanne Wallis de Vries</em> blikt vooruit op Troonrede: &quot;Hoop dat we <em>Willem-Alexander</em> kunnen verstaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Cabaretière Sanne Wallis de Vries was woensdagavond te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. Daar vertelt ze over het Prinsjescabaret waar ze aan meedoet ("ik ben ingehuurd voor de imitaties"), maar ze blikt ook vooruit op de Troonrede. Arjen Lubach is benieuwd waar Sanne op hoopt, welk beleid ze terug hoopt te horen. Voordat ze daarover begint zegt ze te hopen dat we koning Willem-Alexander überhaupt kunnen verstaan. "Hij heeft dezelfde logopedist als Joe Biden..." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Sanne Wallis de Vries blikt vooruit op Troonrede: "Hoop dat we Willem-Alexander kunnen verstaan"

Cabaretière Sanne Wallis de Vries was woensdagavond te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. Daar vertelt ze over het Prinsjescabaret waar ze aan meedoet ("ik ben ingehuurd voor de imitaties"), maar ze blikt ook vooruit op de Troonrede. Arjen Lubach is benieuwd waar Sanne op hoopt, welk beleid ze terug hoopt te horen. Voordat ze daarover begint zegt ze te hopen dat we koning Willem-Alexander überhaupt kunnen verstaan. "Hij heeft dezelfde logopedist als Joe Biden..."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's